Andreea Cheran - Fundatia Motivation

Am nevoie de ajutorul vostru ca să susținem persoanele cu dizabilități locomotorii!

1,440 RON Donatii stranse
72% Complete
2,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Andreea Cheran si imi doresc foarte mult sa ii ajut pe cei care si-au pierdut mobilitatea. Ei au nevoie de un scaun rulant si de sprijin pentru a se acomoda unui nou stil de viata.

Fundatia Motivation organizeaza sesiuni de recuperare activa si sprijina persoanele cu dizabilitati. Prin intermediul fundatiei, acestia sunt sustinuti si incurajati sa-si regaseasca motivatia si sa mearga mai departe. 

Deoarece sustin cu toata increderea Fundatia Motivation Romania, pe 14 octombrie, voi alerga 10 km cu gandul la prietenii mei care au urmat sesiunile de recuperare din cadrul acestei fundatii, si mai ales pentru cei care au nevoie de un scaun rulant, dar nu au resurse financiare.

Am nevoie de ajutorul vostru pentru ca impreuna putem ajuta persoanele cu dizabilitati locomotorii. De aceea, va invit sa donati cat doriti.

P.S.: Dati mai departe!   

 

EN:

I'm Andreea Cheran and I really want to help those who have lost their mobility. They need a wheelchair and support to accommodate a new lifestyle.

Motivation Romania Foundation organizes active rehabilitation sessions and supports people with disabilities. Through the foundation, they are supported and encouraged to find their motivation and move on.

Because I trust Motivation Romania Foundation, on October 14, I will run 10 km thinking of my friends who have followed the rehabilitation sessions within this foundation and especially for those who need a wheelchair but have no financial resources.

I need your help because together we can help people with monility disabilities. That's why I invite you to donate whatever amount you want.

P.S.: Pay it forward!             


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

6 Donatii

Marinela Cheran

30 RON
Felicitari pentru ceea ce faceti! Succes!
06 Oct 2018
14 Sep 2018

Anonymous

1,000 RON
Mult succes in tot ceea ce faceti!
22 Aug 2018

Anonymous

30 RON
Felicitari pentru gest.
21 Aug 2018
Va apreciez pentru ceea ce faceti si va doresc mult succes in continuare.
16 Aug 2018
Sper ca din putinul de la noi, Dumnezeu sa va dea putere sa luptati pentru voi si sa fiti inconjurati de oameni buni care sa va sustine!
15 Aug 2018