Liliana Balaceanu - Fundatia Motivation

Alerg pentru Fondul Scaunelor Rulante!

50 RON Donatii stranse
33.333333333333% Complete
150 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare tuturor :)!

Anul acesta iau startul pentru a doua oară alături de #TeamMotivation, la Maratonul București.

Alerg 10 km și îmi propun să strâng bani pentru a veni în ajutorul oamenilor care au trecut prin diferite accidente auto, de înot, de muncă. Sunt oameni care și-au pierdut mobilitatea și au nevoie de scaune rulante.

M-aș bucura mult să mă susțineți!

Prin fiecare donație pe care o veți face, oamenii cu dizabilități locomotorii sunt mai aproape de scaunul rulant potrivit nevoilor lor de zi cu zi.

Mulțumesc!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

1 Donatii

LiliAna Balaceanu

50 RON
Donez pentru libertatea de mișcare a celor ce se deplasează în scaune rulante. Te alături și tu acestei cauze?
09 Oct 2018