Iulia Bunea - Fundatia Motivation

Sprijinim împreună persoanele care au nevoie de scaune rulante!

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În Octombrie voi alerga 21 Km la Maratonul București pentru cauza Fundației Motivation, cu gândul că pot sprijini persoanele care au nevoie de scaune rulante.

Când suntem sănătoși ne dorim tot felul de lucruri materiale...dar atunci când suferim un accident sau ne ia prin surprindere o boală, ne dorim doar să fim sănătoși.

Gândește-te de câte ori ai făcut lucruri mai riscante, pe premisa că ție nu ți se poate întâmpla nimic rău? Gândește-te dacă vreodată ai fost pe punctul de a deveni victima unui accident auto din cauza inconștienței altora?

În oricare situație de viață te-ai fi aflat vreodată, apreciază că acum esti bine. Sunt mulți oameni care nu au avut același noroc, oameni care si-au pierdut mobilitatea și acum au nevoie de scaune rulante pentru a-și duce viața mai departe.

Voi alerga cei 21 de km cu multă determinare și cu gândul că aceasta este calea prin care pot ajuta.

Alerg și îmi doresc să pot strânge 500 de lei, bani care vor fi folosiți de fundația Motivation pentru a dona scaune rulante.

Am nevoie de susținerea voastră!

Donați, indiferent de sumă, pentru ca un număr cât mai mare de oameni să poată primi scaune rulante de calitate, potrivite nevoilor lor de zi cu zi.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

11 Donatii

Anonymous

15 RON
31 Oct 2018
31 Oct 2018

Anonymous

10 RON
13 Oct 2018
12 Oct 2018
12 Oct 2018
Bravo!
10 Oct 2018
Felicitari pentru implicare, Iulia!
10 Oct 2018
09 Oct 2018
09 Oct 2018
14 Sep 2018
75 RON
Succes!
29 Aug 2018