Ștefan Ionescu - Fundatia Motivation

Alerg pentru libertatea de mișcare a oamenilor cu dizabilități locomotorii!

400 RON Donatii stranse
40% Complete
1,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În 2017 am alergat pentru prima dată la Maratonul București, alături de #TeamMotivation și oameni care utilizează scaune rulante.

De atunci am în gând ideea că alergatul poate fi un privilegiu! Oamenii care și-au pierdut mobilitatea nu-și pot duce viața mai departe, în lipsa unui scaun rulant. Chiar dacă sună dur, scaunul rulant devine, într-un fel, parte a corpului lor.

În Octombrie iau startul cursei de 10 km și alerg din nou pentru a susține proiectul Fondul Scaunelor Rulante, care își propune donarea anuală a peste 1000 de scaune rulante persoanelor cu dizabilități din România.

Vreau să dau o mână de ajutor!

Alerg și îmi propun să strâng 1000 lei. Banii se vor materializa în scaune rulane donate.
Așadar, nu vă sfiiți să participați cu donații în contul meu de GalantOm!

Haideți alături de mine în această cursă, pentru libertatea de mișcare a oamenilor cu dizabilități locomotorii!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

9 Donatii

Bafta!
13 Oct 2018

Oana Si Dragos

50 RON
13 Oct 2018
hai, Stefane, stim ca poti !
12 Oct 2018
Felicitari pentru ceea ce faci! Mult spor in concurs
03 Oct 2018

Anonymous

30 RON
Succes!
18 Sep 2018

Anonymous

50 RON
07 Sep 2018

S+G

50 RON
Bafta! :)
07 Sep 2018

Anonymous

30 RON
07 Sep 2018

Adriana

30 RON
Bafta! :)
07 Sep 2018