Ioana Dumitrache - Fundatia Motivation

Donează pentru libertatea de mișcare a unor adevărați campioni!

150 RON Donatii stranse
15% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Se împlinesc aproape 5 ani de când sunt parte din echipa Motivation! Împreună cu alți colegi ai mei, unii dintre ei utilizatori de scaune rulante, avem grijă ca oamenii care și-au pierdut mobilitatea să primească scaune rulante de calitate, potrivite nevoilor lor de zi cu zi.

Scaunul rulant potrivit aduce magie în viața oamenilor pentru că, într-un fel, ține locul picioarelor pentru cineva care are o dizabilitate. Este mijlocul prin care oamenii își duc viața mai departe după accidentele pe care le-au avut.

Am ascultat poveștile de viață ale multor oameni care au ajuns să folosească scaune rulante. Determinarea cu care ei “aleargă” prin viață este unul dintre motivele pentru care anul acesta voi alerga, pentru prima dată, la un maraton și voi susține cauza Fundației Motivation, Fondul Scaunelor Rulante (despre care puteți citi și voi, aici).

În octombrie iau startul Cursei Populare a Maratonului București. Provocarea este de a termina cu brio cursa dar de a și vă determina pe voi, prietenii mei, să mă susțineți prin donații.

Îmi propun să strâng 1000 lei, bani care se vor materializa în scaune rulante donate.

Donează pentru scaune rulante potrivite! Donează pentru libertatea de mișcare a unor adevărați campioni!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

1 Donatii

Anonymous

150 RON
08 Sep 2018