Oana Neacșu - Fundatia Motivation

Împreună cu TeamMotivation, pentru libertate de mișcare!

190 RON Donatii stranse
19% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Este pentru prima oară când particip la Maratonul București. La început de octombrie mă voi alătura #TeamMotivation și voi alerga la Cursa Populară pentru a-i ajuta pe oamenii care au nevoie de un scaun rulant.

Datorită colegei mele de liceu, Iuliana Meseșan, am decis să fac acest lucru. Ea mi-a propus și tot ea  a perseverat în a mă convinge să accept. Nu am mai alergat de destul de mult timp și nu pot spune că sunt în cea mai bună formă. Din acest motiv am ezitat puțin, până când mi-am dat seama că mă pun pe mine pe primul loc și nu pe cei care au nevoie de ajutor mult mai mult decât am eu.

Vă rog să fiți alături de mine și împreună să-i ajutăm pe acești oameni!

Îmi propun să strâng donații de 1000 RON. Fiecare ban donat va contribui la achiziționarea unui scaun rulant. Sau mai bine spus, va contribui la șansa unui om de a se bucura de viață și de libertate de mișcare, chiar și în cele mai grele condiții.

Puțin cu puțin se face mult!  Împreună reușim!

Vă mulțumesc! :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

5 Donatii

CP

50 RON
28 Sep 2018
Laudabil gest, Oana, mult succes!
25 Sep 2018

Anonymous

30 RON
12 Sep 2018
11 Sep 2018

Anonymous

30 RON
11 Sep 2018