Vlad Cornea - Fundatia Motivation

Cu un scaun rulant corespunzător, oamenii cu dizabilități locomotorii își pot explora potențialul!

1,535 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare!

Sunt Vlad și în octombrie voi lua startul cursei de 10 km la Maratonul București. Voi alerga cu multă determinare pentru proiectul Fundației Motivation, Fondul Scaunelor Rulante, care își propune donarea anuală a 1000 de scaune rulante persoanelor cu dizabilități locomotorii din România.

Sunt medic neurolog și am întalnit multe persoane care și-au pierdut mobilitatea, fie din cauza unor accidente prin care au trecut, fie din cauza altor probleme medicale. Alături de suportul celor apropiați, scaunul rulant este mijlocul esențial pentru reluarea vieții de după un accident. Nu condamn sistemul de asigurări medicale, dar deseori scaunele rulante decontate de CAS sunt departe de nevoile si capacitățile individuale ale unui om.

Alerg și îmi propun să strâng 1000 lei. Banii vor fi folosiți de Motivation pentru a dona scaune rulante potrivite, de calitate, personalizate. Cu un scaun rulant corespunzător, oamenii cu dizabilități locomotorii își pot explora potențialul la maxim. De aceea vă invit să mă susțineți prin donații!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

9 Donatii

Anonymous

460 RON
13 Oct 2018

Anonymous

75 RON
12 Oct 2018

Anonymous

100 RON
11 Oct 2018

Angelica M

50 RON
25 Sep 2018
24 Sep 2018
Un gest minunat :)
24 Sep 2018

Fam Cornea

150 RON
21 Sep 2018
12 Sep 2018

Cristina M.

150 RON
12 Sep 2018