Ioana Farcaș - Fundatia Motivation

Alerg pentru ca alți oameni cu dizabilități locomotorii să aibă șansa la libertate de mișcare!

675 RON Donatii stranse
67.5% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

După experiența de anul trecut de la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon, am decis să fiu și anul acesta la start, alături de #TeamMotivation! Cauza pentru care eu și colegii mei alergăm la ediția din 2019 este Fondul Scaunelor Rulante. 

Cei care mă cunosc știu că sunt o persoană independentă și că scaunul meu rulant mă ajută să fac toate lucrurile care-mi trec prin minte.
Pentru că este personalizat și adaptat nevoilor mele, scaunul meu rulant mă duce la întâlniri cu prietenii, la birou, în fiecare zi, la cursurile și examenele de la facultate. Suntem tot timpul împreună și nu mă lasă la greu - e sursa mea de independență și mobilitate.

De aceea, vreau ca și alți oameni care au dizabilități locomotorii și la care ajung zilnic cu echipa mea, echipa Motivation din Cluj, să aibă aceeași șansă la libertate de mișcare. Acest lucru este posibil prin Fondul Scaunelor Rulante - cel care ne permite să donăm scaune rulante potrivite. În acest Fond al Scaunelor Rulante ajung și donațiile pe care vă invit să le faceți aici, în contul meu. 

Punem în mișcare roțile schimbării! 
Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2019

Cea de-a IX-a a ediție a Wizz-Air Cluj Napoca Marathon le propune alergătorilor amatori și profesioniști mai multe probe pentru toate categoriile de varste: - maraton- maraton ștafetă- semimara

7 Donatii

Anonymous

150 RON
16 Apr 2019
15 Apr 2019
Kataleya Ce nu te doboară ,te face mai puternic! Reușita este motto-ul meu!
13 Apr 2019

Alexandra

150 RON
Mult succes,Ioana! Bravo pentru tot ceea ce POTI face, dar mai ales pentru ceea ce FACI!
08 Apr 2019
Succes!
22 Mar 2019

Anonymous

20 RON
Bravo!
04 Mar 2019