#TeamMotivation Timiș - Fundatia Motivation

Un scaun rulant corespunzător schimbă vieți!

30 RON Donatii stranse
3% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Suntem Ana-Maria și Roberto și alergăm în #TeamMotivation Timiș la Wizz Air Cluj Napoca Marathon, pentru Fondul Scaunelor Rulante. Ne dorim ca această experiență să schimbe în bine viața unor oameni cu dizabilități și, de aceea, vă invităm să ne susțineți cu o donație. 

Ana-Maria Ciubotariu
”Din 2018 m-am alăturat echipei Motivation din Timișoara, unde am realizat că orice lucru este mai ușor de realizat în echipă. Consider că nicio zi nu trebuie să treacă fără să facem o faptă bună.
De aceea, anul acesta alerg pentru prima dată la Maratonul Internațional Cluj-Napoca alături de colegii și prietenii mei din #TeamMotivation și îmi doresc să strâng donații pentru Fondul Scaunelor Rulante. Motivația mea e dată de faptul că știu că un scaun rulant potrivit poate reda independența unei persoane.

Bucuria de a ajuta oameni vine din gesturi care fac diferența în viața de zi cu zi.
Orice donație în Fondul Scaunelor Rulante poate aduce bucuria persoanelor cu dizabilități locomotorii!”

Roberto George Pasca
„M-am alăturat de curând echipei Motivation Timișoara, iar Wizz Air Cluj-Napoca Marathon este ocazia perfectă să fac două lucruri care-mi plac: să fiu înconjurat de prieteni și să ajut. De aceea, înconjurat de #TeamMotivation, voi alerga pentru a susține Fondul Scaunelor Rulante!”


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2019

Cea de-a IX-a a ediție a Wizz-Air Cluj Napoca Marathon le propune alergătorilor amatori și profesioniști mai multe probe pentru toate categoriile de varste: - maraton- maraton ștafetă- semimara

1 Donatii

Go team motivation!
13 Apr 2019