Cătălin Săndulache - Fundatia Motivation

ÎMPREUNĂ oferim ARIPI persoanelor cu dizabilități locomotorii

320 RON Donatii stranse
32% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare!

Sunt Cătălin și sunt alergător-fundraiser în cadrul #TeamMotivation pentru al treilea an consecutiv. Anul acesta, pe 13 Octombrie, voi alerga primul meu maraton (42km), în cadrul Bucharest Marathon, pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

În anul 2018, Fundația Motivation a redat încrederea și speranța  pentru o viață  independentă pentru mai mult de 3.000 de persoane cu dizabilităti din România. În 2019, donarea a peste 1.000 de scaune rulante active persoanelor cu dizabilităti locomotorii prin Fondul Scaunelor Rulante.

Astfel, am ales să mă implic activ în susținerea acestei cauze donând câte 1 ron pentru fiecare din cei 42 de kilometri alergaţi si cred cu tărie că voi reuși să conving încă 20 prieteni  să mă susțină. 

Cea mai importantă lecție de viață primită de la persoanele cu dizabilități a fost că nu au nevoie de milă sau de părerile noastre de rău, ci de a fi tratați de la egal la egal.

Prin donația ta putem să creștem numărul persoanelor care beneficiază de scaune rulante, pentru a ieși din izolare. Fiecare 100 euro strânși = 1 scaun rulant.

 Ajută-mă să le oferim aripi! Împreună punem în mișcare Roțile Schimbării! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

7 Donatii

15 Oct 2019
Felicitari Catalin pentru sustinerea persoanelor cu dizabilitati locomotorii! Sunt foarte mandra de tine si te felicit pentru ca esti un model de inspiratie pentru cei din jur! Mult succes!
25 Sep 2019

Adela Balutoiu

30 RON
Felicitari pentru implicare!
15 Sep 2019

Corina

30 RON
Multa bafta!
12 Sep 2019
I’m so proud of you! Iti tin pumnii!
08 Sep 2019
ÎMPREUNĂ oferim ARIPI persoanelor cu dizabilități locomotorii.
07 Sep 2019
Să te simți bine și să zâmbești la fotografi. Succes!
07 Sep 2019