Nicoleta Vărzaru - Fundatia Motivation

Alerg pentru depășirea limitelor!

505 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Deși nu sunt o fire sportivă, anul acesta am decis să alerg în cursa de 10 km, la Maratonul București.

Pe 13 Octombrie voi alerga cu emoție și multă determinare pentru cauza Fundației Motivation, Fondul Scaunelor Rulante. Îmi doresc să strâng donații de 500 lei, echivalentul unui scaun rulant.

Pentru o persoană cu dizabilitate locomotorie scaunul rulant devine o extensie, menită să-i redea mobilitatea.

Vă îndemn să mă susțineți prin donații și împreună să punem în mișcare roțile schimbării în viața unui om cu mobilitate redusă.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

6 Donatii

Anonymous

150 RON
Succes
12 Oct 2019
06 Oct 2019

Anonymous

75 RON
06 Oct 2019

Anonymous

50 RON
17 Sep 2019

Anonymous

30 RON
12 Sep 2019
Succes Nico
11 Sep 2019