Alessandra Giurcăneanu - Fundatia Motivation

Eu alerg! Am nevoie și de tine să mă încurajezi printr-o donație!

570 RON Donatii stranse
57% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Alessandra și în Octombrie voi lua startul cursei de 2,5 km la Maratonul București. Alerg pentru proiectul Fundației Motivation, Fondul Scaunelor Rulante, prin care se dorește donarea anuală a 1000 de scaune rulante persoanelor cu dizabilități locomotorii.

Am câteva restricții legate de efort fizic solicitant dar am decis să alerg pentru că oamenii care și-au pierdut mobilitatea în diferite accidente au mare nevoie de un scaun rulant care să le redea din libertatea de mișcare.

Alerg cu gândul că donez kilometri pentru cei care nu pot merge.

Îmi doresc să strâng 1000 lei, echivalentul a două scaune rulante!

De aceea, vă invit să mă susțineți prin donatii și împreună să readucem bucurie și speranță la o viață normală oamenilor care au nevoie de scaune rulante!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

8 Donatii

Daiana

30 RON
08 Oct 2019
Succes, Aless! Felicitari pentru ceea ce faci!♥️
06 Oct 2019

Anonymous

50 RON
06 Oct 2019

Sabina

10 RON
16 Sep 2019

Rodica

150 RON
❤️
16 Sep 2019

Anonymous

50 RON
13 Sep 2019

Anonymous

100 RON
12 Sep 2019
❤️
12 Sep 2019