Alex&Costi Mateescu - Fundatia Motivation

Împreună pentru Fundația Motivation!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
3,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Este al treilea an în care alerg la Maratonul București, alături de #TeamMotivation. Au proiecte frumoase și fac treabă bună.

În Octombrie fac echipă cu Costi, fratele meu și alergăm la cursa de 10 km cu dorința de a strânge donații pentru 6 scaune rulante. Acestea ajung la persoane care au trecut prin accidente auto, de înot, au căzut ori au trecut prin alte situații care i-au adus în situația de a folosi scaune rulante.

Pentru oamenii care și-a pierdut mobilitatea, scaunul rulant devine o extensie a corpului.

Hai să le redăm libertatea de mișcare! Susține echipa Mateo&Costi cu o donație.

Mai multe despre Fundația Motivation poți citi pe www.motivation.ro.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!