Dragoș Voica - Fundatia Motivation

Alerg pentru Fundația Motivation! Susține și tu cauza cu o donație!

20 RON Donatii stranse
2% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare! Sunt Dragoș și o mare parte din timp mi-l petrec pe terenul de tenis. Sunt antrenor și prin prisma jobului știu cât de importantă este mobilitatea unui om.

Pe 13 Octombrie voi alerga la Maratonul București pentru Fundația Motivation și libertatea de mișcare a oamenilor care au trecut prin diferite accidente, și-au lezat coloana și au devenit utilizatori de scaune rulante.

Alerg cu dorința de a strânge 1000 lei, bani care acoperă costurile a două scaune rulante.

Două scaune rulante, două vieți schimbate în bine!

Donează orice sumă și fii alături de mine în cursa binelui!

Mai multe despre Fundația Motivation găsești pe www.motivation.ro.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

2 Donatii

Anonymous

10 RON
12 Sep 2019
12 Sep 2019