Alex Angelescu - Fundatia Motivation

Alergam pentru copii cu dizabilități locomotorii! Susține și tu cauza cu o donație!

50 RON Donatii stranse
10% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 12 Octombrie alergăm pentru Fundația Motivation. Imi doresc să transmit copiilor mei dragostea pentru sport, încrederea în oameni și credința că dacă vrei poți depăși orice bariere!

Cu emoție dar și multă determinare, luăm startul Cursei Copiilor, la Maratonul București. Alergăm pentru a dărui copiilor cu dizabilități locomotorii scaune rulante potrivite.

Ne propunem să strângem 500 de lei, bani care acoperă costurile unui scaun rulant.

Vă invit și pe voi să ne susțineți și să donați, indiferent de sumă!

Fiecare copil cu mobilitate redusă are dreptul la o copilărie independentă, activă și frumoasă, asemenea tuturor celorlați copii de vârsta lor.

Mai multe despre Motivation găsiți pe www.motivation.ro.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

1 Donatii

Oana Si Dragos

50 RON
18 Sep 2019