Cătălin Creangă - Fundatia Motivation

Eu alerg, tu donezi și împreuna schimbăm vieți!

450 RON Donatii stranse
45% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Străbat jumătate din țară ca să alerg alături de prietenii mei de la Fundația Motivation la Maratonul București. Iubesc să alerg în scaunul meu rulant care reprezintă în acest moment picioarele mele.

Pe 12 Octombrie iau startul cursei de 10 km la cel mai mare eveniment de alergare stradală din România.

Folosesc un scaun rulant de mai bine de 15 ani și în tot acest timp am înțeles că limitele noastre sunt cele pe care ni le impunem noi. Cu scaunul meu rulant reușesc să fac tot ce îmi propun: alerg, ies la plimbare cu soția și copiii, merg la pescuit, la schi și oriunde îmi doresc. Am crăpat lemne în scaun rulant și lucrez în scaun rulant. Fac tot ce am de făcut. 

Îmi doresc să văd cât mai mulți oameni în scaun rulant activi, care să-și trăiască viața liber și frumos. Pentru asta, știu că au nevoie înainte de toate de un scaun rulant potrivit, așa cum e cel pe care îl am și eu de la Motivation.

De aceea, vă invit să donați pentru proiectul Fondul Scaunelor Rulante, prin care se donează scaune rulante potrivite.

Vă mulțumesc că faceți echipă cu mine de dragul binelui!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

2 Donatii

Cătălin Creangă

300 RON
12 Oct 2019
01 Oct 2019