Lucian Cristea - Fundatia Motivation

Impreuna putem schimba viata cuiva care are nevoie de noi!

1,000 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare!

Sunt Lucian si anul acesta voi alerga la Maratonul Bucuresti pentru a veni in sprijinul persoanelor cu probleme locomotorii.

Pentru a intelege mai bine acest demers, incercati sa va imaginati cum arata o zi din viata cuiva care nu are un scaun rulant desi acesta este singurul mijloc prin care se poate deplasa. Mai mult, pentru multi dintre oamenii cu dizabilitati motorii, orice activitate simpla poate deveni foarte complicata daca nu beneficiaza de un echipament de mobilitate adaptat nevoilor si abilitatilor lor.

In ajutorul lor, Fundatia Motivation, deruleaza o serie de proiecte menite sa le usureze viata (vezi pe www.motivation.ro).

Pe 13 octombrie eu voi alerga cu gandul ca impreuna putem face bine in viatile a doi oameni care au nevoie de scaune rulante. Ma puteti ajuta cu o donatie, indiferent de suma. Totalul de 1000 de lei pe care mi l-am propus sa-l strang prin donatii, va merge direct catre Motivation, reprezentand costul a doua scaune rulante.

Impreuna putem schimba viata cuiva care are nevoie de noi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

8 Donatii

Go go go!
12 Oct 2019

Anonymous

50 RON
28 Sep 2019

Anonymous

20 RON
27 Sep 2019
27 Sep 2019

Laurentiu

50 RON
Felicitări pentru actiune
27 Sep 2019
27 Sep 2019
27 Sep 2019