Ciprian Grecu - Fundatia Motivation

Eu alerg, tu donezi și împreună schimbăm vieți!

1,000 RON Donatii stranse
33.333333333333% Complete
3,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta voi alerga la Raiffeisen Bucharest Marathon într-un scaun rulant și voi susține proiectul Fundației Motivation, Fondul Scaunelor Rulante.

Prin proiect, Motivation dorește să aducă în România scaune rulante performante, second hand, pe care le recondiționează și le donează oamenilor cu dizabilităti locomotorii, acei oamenii care au nevoie de ele pentru a ieși din izolare. Un model nou de scaun rulant, asemănător acelora recondiționate de Motivation, ajunge la 2000 Euro sau mai mult, cost greu de suportat de majoritatea oamenilor cu dizabilități din țara noastră.

Mi-am propus să stâng 3000 lei, bani care se vor materializa în scaune rulante adaptate nevoilor și abilităților persoanelor cu dizabilităti locomotorii.

Vă rog să mă susțineți în această cauză, iar la sfârșitul acestei competiții eu voi dubla fiecare bănuț donat de voi. Vă mulțumesc mult pentru susținere!

Mai multe despre Motivation găsiți pe www.motivation.ro.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

9 Donatii

14 Oct 2019

Sebastian Grecu

20 RON
Bravo tati!
09 Oct 2019

Mihaela

50 RON
#runhydrated!
04 Oct 2019

Daniel

50 RON
Mult succes!
30 Sep 2019
Dragos si Georgiana
27 Sep 2019
27 Sep 2019

Anonymous

75 RON
27 Sep 2019

Marian Constantin

30 RON
27 Sep 2019

Liliana si Nicolae Calin

100 RON
Invinge izolarea! Invarte la roti! Felicitari si succes!
26 Sep 2019